Zkuste jít nabrigadu.info ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Zkuste jít nabrigadu.info ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.
Inzerát již není k dispozici


Zpět přehled prací
Ing. Jan Boháč

Šéfkuchař/ka - jedinečná možnost sestavit si vlastní kuchyň


Hledáte možnost udělat si něco svého? Nabízíme unikátní příležitost v krásné restauraci a butik hotelu, dobré finanční ohodnocení, svoboda v práci a solidní přístup. 

Něco o nás:

Besídka je hotel a restaurace v Jižních Čechách, v malebném renesančním městečku Slavonice v srdci České Kanady, nedaleko od rakouských hranic. Besídka byla založena v roce 1990 a během této doby se vyvíjela z amatérské restaurace s noclehárnou založenou skupinou herců a dobrodruhů až do dnešní podoby butik hotelu s 20ti pokoji. Naše lokalita je sezónního charakteru, v létě je tu velmi rušno a mimo sezonu je to klidnější, tudíž budete mít možnost si všehno ošahat než přijde vetší počet zákazníků. Zimní měsíce jsou pro nás časem zlepšování a experimentace. Pro další informace se mrkněte na náš web www.besidka.cz.

Besídka je podnik s duší a centrum mnohých kulturních akcí v okolí. Jsme rodinný podnik se super týmem a hledáme další členy do našeho kolektivu. Náš spřátelený podnik Kafe & Hrnky (Keramika Maříž) nabízí i výrobu a malbu keramiky, do které se také můžete zapojit, pokud budete mít chuť. 

Práce:
Hledáme kuchaře či kuchařku se zkušenostmi z oboru, ideálně na dlouhodobý pracovní poměr se zájmem sestavit si vlastní kuchyň (pomocnou práci v kuchyni již máme, budete mít možnost s týmem spolupracovat či jej obměnit). Budete mít svobodu v tvorbě jídelníčku a hledáme někoho kdo má chuť do práce, motivaci udělat něco svého a prostě si užívá tvorbu a praxi skvělé kuchyně. Idealně jste člověkěm který se již v kuchyni pohyboval a máte teď chuť udělat si vlastní kuchyň, máte zkušenosti s českou kuchyní ale jste otevřen/a třeba i experimentaci s jinými kuchyněmi. Hledáme někoho spolehlivého, s chutí vylepšit standard naší kuchyně. 

Pokud hledáte práci jako pár, není to vůbec problém a nabízíme i ubytování pro páry. Je možno i jednoho z páru zaměstnat jako číšníka nebo servírku a druhého jako kuchaře či kuchařku. 

Kdy: Hledáme někoho, kdo by mohl nastoupit co nejdříve, ideálně již v říjnu 2021.

Nabízíme:

  • Zajímavé finanční ohodnocení až 50,000 Kč měsíčně plus dýška která jsou obzvláště během léta velmi štědrá. (Finanční ohodnocení během léta obvykle vyšší a možnost zvýšení i mimo sezónu, na základě zkušeností)
  • Prémie a odměny za dobrý pracovní výkon. 
  • Svobodu a autonomii v řízení kuchyně
  • Ubytování zdarma v bytě v krásném renesančním domě v historickém centru města pouhých pár set metrů od podniku či v domě určeném pouze pro naše zaměstnance s velkou zahradou a vlastním zázemím, pouhých 5 minut chůze od podniku.
  • Stálou práci v přátelském kolektivu a možnost kariérního růstu i do jiných oblastí pohostinství a hotelnictví v připadě zájmu
  • Stravování v práci zdarma
  • Solidní přístup a spolehlivý zaměstnavatel

Hledáme:

  • Praxi v oboru
  • Chuť postavit vlastní kuchyň a spolupracovat  na tvorbě (popřípadě přimo tvořit) jídelníček
  • Pozitivní naladění a dobré komunikační schopnosti 
  • Chuť pracovat a učit se
  • Spolehlivost, odpovědnost a samostatnost

Pokud Vás naše nabídka zaujala, ozvěte se prosím emailem nebo nám zavolejte.

Odpovědět na inzerát Odpovězte rychleji po přihlášení

Přidat soubor
s životopisem (CV)




Tímto si vytvoříte účet a získáte přístup k tajným nabídkám.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů
Ano, chci dostávat podobné nabídky emailem.
Poslat kopii odpovědi na můj email.

Odeslat odpověď
Odpovědí na tento inzerát souhlasím s všeobecnými obchodními podmínkami.
Mzda: 35 000-50 000 Kč/měs.
Doporučeno
Vloženo: 04.10.2021 | 22:34 hod.
Termín: Říjen 2021
Vhodné pro: Všechny
Místo práce: Slavonice, Horní náměstí 522
Druh práce: Číšník/servírka
Vložil: Boháč Jan
Kontakt:
Štítky: Nástup ihned S ubytováním S ubytováním pro páry Trvalý pracovní poměr

Fotografie pracoviště