Zkuste jít nabrigadu.info ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny


. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Zkuste jít nabrigadu.info ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny


. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Kde hledáte?
 
Jakou práci?
 
Všechny Hledat
Město práce
další města méně měst
A je to tu! Dlouho očekávaný výlet za odměnu v celosvětové soutěži Colonel´s kitchen se stal skutečností. Vítězové z KFC Teplice Olympia jsou již zpět a s sebou si přivezli krásné zážitky, na které budou dlouho vzpomínat. Mrkněte na jejich "cestovatelský deníček", ať to máte z první ruky :-)
Chcete u nás pracovat?
Nabízíme 0 volných pozic

Milí čtenáři,

Všechno to začalo vítězstvím v celonárodním kole soutěže Colonels kitchen, následovalo vítězství celosvětové soutěže v Polsku. Výhra? Výlet do Paříže – to chceš! Už v prosinci jsme vybírali termín. Hrozně nám to uteklo a najednou bylo 25.ledna a my seděli v letadle na cestě do Francie. Stále tomu nemůžeme věřit, ale opravdu letíme. Paříži! Here we go! Teda vlastně Bonjour Paris 

Cesta v letadle rychle utíkala. V Paříži jsme se měli setkat s Robertem z Polska, který měl teprve přiletět s tím, že nás bude mít celý pobyt na starosti. S Robertem jsme se hledali asi hodinu, byli jsme hodně nervózní, protože jsme nevěděli, kdo k nám přijde. Po hodině hledání a telefonování jsme se konečně sešli a výlet mohl začít. Nejdříve nás čekala cesta taxíkem do Studia Monin, kde už na nás čekal Roman z Ruska. Měl pro nás připravené krásné přivítání v podobě kávy a croissantu. Další dvě hodiny nám ukazoval nejnovější drinky, kávy, smoothie. Ochutnali jsme toho spoustu a dozvěděli se co se jak pije v různých zemích, světadílech. Vždy nám drink ukázal a potom následovala ochutnávka. Nakonec jsme si vyzkoušeli každý svůj drink umíchat.

Poté nás Roman pozval na oběd do své oblíbené restaurace, kde se podávalo menu ve formě krevet, mušlí a vína. Atmosféra u stolu byla skvělá, jídlo a lidé úžasní. Musel jsem mluvit i po celou dobu anglicky a překládat, což pro mě nebylo jednoduché, ale dostal jsem pochvalu od holek, že to bylo super.

Po obědě jsme se šli ubytovat do nedalekého hotelu, kde jsme každý z nás měli svůj vlastní pokoj, takže úplná paráda – jako hvězdy  Ve večerních hodinách jsme jeli místním metrem na zastávku Trocadero, kde jsme se mohli podívat na večerní Eiffelovku. Ten pohled byl úžasný a nádherný. Po krátké procházce jsme měli rezervaci ve 100 let staré francouzské restauraci, kde údajně skvěle vaří. Poprvé v životě jsme mohli ochutnat ústřice, šneky. Musím říct, že to bylo pro mě bylo něco nového a výraz jste mohli vidět na instagramu.  Večeře byla velmi příjemná a lidi z Moninu velmi usměvaví a zábavní.

Druhý den jsme měli prohlídku Paříže, kde jsme jezdili místím výletním autobusem a navštívili Louvre, Eiffelovku, Vítězný oblouk, Chrám Notre Dame. Navštívili jsme i KFC, ale shodli jsme se, že u nás je KFC nejlepší. 

Moc se nám vše líbilo a odvážíme si velmi krásné zážitky z celé Paříže. Chceme velmi poděkovat firmě Monin za skvělou organizaci výletu plnou zážitků, dobrého jídlo a zábavy, kterou jsme mohli zažít.

Děkujeme KFC za skvělou organizaci Collonels kitchen a vůbec možnost tady tu soutěž ve firmě mít. Letos nás čeká další ročník, určitě se všichni přihlaste. Nikdy nevíte, jestli zrovna ten produkt, který jste vymysleli, může být právě ten pravý a výherní a věřte mi, že ty nervy a zážitky za to opravdu stojí.

Lukáš Přenosil KFC Teplice Olympia

Zpět na výpis článků