Zkuste jít nabrigadu.info ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny


. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Zkuste jít nabrigadu.info ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny


. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Kde hledáte?
 
Jakou práci?
 
Všechny Hledat
Město práce
další města méně měst
Televize Prima COOL připravuje pro letošní jaro-léto ten nejvíc cool pořad ve své historii. Pořad, ve kterém se bude surfovat na vlnách Atlantiku a který ponese jméno COOLWave. A protože i KFC je cool, rozhodli jsme se stát jeho hlavním parťákem.
Chcete u nás pracovat?
Nabízíme 0 volných pozic

Na castingovou výzvu, kterou Prima COOL odvysílala v lednu, se přihlásilo 700 lidí včetně 47 našich zaměstnanců. Jen osm ze všech přihlášených se ale do pořadu dostane.

Rozhodli jsme se podpořit naše zaměstnance a pomoci jim v náročných castinzích uspět. Připravili jsme proto společný workshop s tvůrci pořadu. Ti nám přiblížili, co se na castinzích bude dít a jak bude probíhat natáčení.

Workshopu se zúčastnila i naše nejlepší surfařka a trojnásobná mistryně České republiky Tereza Olivová, která bude jednou z tváří COOLWave. Prozradila nám, co osobně požaduje od úspěšných kandidátů: být týmovým hráčem, makat a jít do všeho na sto procent.

Kuba Michna, mladý talent českého surfingu, pak zúčastněným ukázal, jak se postavit na indoboard, což byla jedna z castingových disciplín. Indoboard je takový surfový trenažér, dřevěná deska na válci, na které je potřeba se udržet. A není to vůbec lehké! Všichni si indoboard vyzkoušeli a během hodinky už téměř každý pod Kubovým vedením na indoboardu stál a měl tak daleko větší šanci v castingu obstát.

Podařilo se to třem našim lidem! Z prvního kola castingu postoupili Kelly Kyzivátová, Přemek Peluňka a Adéla Chloupková.

Již nyní víme, že tváří KFC v pořadu COOLWave budeeeeeeeeee Adéla Chloupková!!! Gratulujeme!

A jak se s pořadem, jako hlavní partner spojíme? Surf to je léto a slunce. Stejně tak jako naše KFC Shakes. A právě KFC Shakes budou produktem, který v rámci COOLWave budeme promovat.

COOLWave uvidíte od 23.4. každé pondělí ve 21:15 na Prima COOL. Půjde o náročný surf bootcamp, ve kterém budou proti sobě bojovat dva čtyřčlenné týmy, vedené nejlepšími českými surfery.

Účastníky čeká nejen surfování, ale také závody na longboardu, snowboarding v písečných dunách, výběhy na sopku a spousta dalších sportovních disciplín. O napětí nebude nouze!

Tak držme palce Adéle a jeďme společně na jedné vlně! ALOHA!

Zpět na výpis článků